24 april 2020 -

Nog even geduld a.u.b… (uitstel publicatie eerste afleveringen)

Dank aan de vocaal dominanten, de instant creatieven en de artistieke avant-garde die deze coronacrisis met kunst en (digitale) innovatie te lijf zijn gegaan. Dank aan de lobbyisten en de activisten onder ons, die nog geen minuut nodig hadden om te realiseren wat dit voor de cultuursector zou gaan betekenen. Jullie klommen op de digitale barricaden en vinden nieuwe manieren voor verwondering en verbinding. Daarvoor ben ik jullie dankbaar. Ook ik strijd mee voor onze sector, hetzij aan de achterkant van de frontlinie.

Te midden van deze storm aan hartverwarmende initiatieven, crisiskunst en creatieve oplossingen voor online zichtbaarheid trek ik me echter even terug om te hergroeperen. De (fysieke) ontmoeting met ervaringsdeskundigen was voor mij persoonlijk een van de belangrijkste beweegredenen om met Spotlights & Spreadsheets te starten. 

Dus: Spotlights & Spreadsheets is in de maak, maar ik zoek momenteel op een eigen tempo naar de goede vorm en het goede moment voor publicatie. Noem het ‘twijfelruimte’ (zoals Merlijn Twaalfhoven in NRC) of ‘tussenruimte’ (zoals Selm Wenselaers in de Theaterkrant).

Ik houd jullie op de hoogte – stay safe in de tussentijd! 

Tot snel.

◀ Naar overzicht

Ogenblikje...